Suzana Uršič
Osebno in poslovno svetovanje, Uršič Fister Suzana s.p.
Vodnikova 187, Ljubljana Slovenija
T: +386 41 639 645
@ Pošlji elektronsko sporočilo
Dejavnost

Bioterapevtka, ki s kombiniranjem različnih tehnik in metod, predvsem hipnoterapije in karmične diagnostike, išče osnovne vzroke za težave strank, jih podpre v procesih njihove transformacije in vodi do realizacije sposobnosti za dosego ciljev.

 

Certifikat hipnoterapevtke mi je podelil Omni Hypnosisi Training Center USA. Certifikat večletne šole po metodi karmične diagnostike pa sem pridobila v šoli Marjana Ogorevca in Neli Rep.

 

Sem mama treh otrok in žena z več kot četrt stoletja izkušenj v partnerstvu. S pedagoškimi znanji vodim stranke, odločene za spremembo, po poteh do cilja: miru, veselja, zdravja in uspeha.

 

Z mojimi znanji s področij karmične diagnostike, hipnoterapije, reikija, psihoorientologije, tradicionalne kitajske medicine, kromoterapije in preventivnega ohranjanja zdravja, ki sem jih pridobivala pri različnih učiteljih, pomagam ljudem pri odkrivanju in razreševanju vzrokov za težave ter posledično izboljšanju medsebojnih odnosov, obvladovanju stresa, odpravljanju nespečnosti in glavobola, izboljšanju koncentracije ter hitrejšem učenju, predvsem pa vzpostavitvi fokusa in stika s seboj, kar je osnova za regeneracijo in dviganje imunskega sistema ter moči samozdravljenja.

 

Poleg tega z vodstvi podjetij na inovativen način sodelujem v kadrovskem managementu - izbiri ustreznega kadra in postavljanju ekip.

 

Moje vodilo je: V napornih trenutkih zberi moč in poišči hvaležnost za to, kar ti je prišlo na pot. S popolnim sprejemanjem in občutenjem hvaležnosti s svojim celim bistvom, prikličeš čudež – spremembo v svoje življenje.

Področja delovanja
  • Bioterapija
  • Hipnoza in Hipnoterapija
  • Reiki
  • Coaching
  • Karmična diagnostika
Izobrazba

Certificirana bioterapevtka, terapevtka karmične diagnostike in hipnoterapevtka

Šola za bioterapevte, Neli Rep in Marjan Ogorevc - metoda Karmična diagnostika, s tradicionalno kitajsko medicino, psihologijo, reikijem in barvno terapijo

Šolanje po programu Silva Method, Silva International Inc., Mind Control

Mednarodna šola hipnoze in hipnoterapije po programu OMNI Hypnosis Training Center.

Urnik dela

ponedeljek - petek
Po predhodnem naročilu na m 041 639 645 ali info@suzanaursic.com.

Iskanje po terapevtih
Vpišite vrsto terapije, lokacijo, ime terapevta ipd. v spodnje polje in pritisnite tipko ENTER.
Napredno iskanje ...
© 2020 www.registerterapevtov.si