Hormonalna refleksna terapija in zdravljenje neplodnosti

Seminar bo potekal pod vodstvom Danke LONE SORENSEN, ki vodi največjo šolo refleksoterapije na svetu, in je avtorica številnih inovativnih in naravnih metod zdravljenja - tudi Hormonalne refleksne terapije!

HORMONSKO NERAVNOVESJE ima na človeško telo in zdravje odločilen vpliv in je pomemben dejavnik tveganja za razvoj osteoporoze, bolečin v kosteh in sklepih, hrbtenične kompresije, migrene, vnetja sklepov, sladkorne bolezni in povišane telesne temperature.

Organizator:
Anatom
Povšetova ulica 29
Ljubljana
Lokacija:
Mirje 6, Ljubljana
Termin:
26.01.2018 - 27.01.2018

Nepravilnosti v delovanju hormonskega sistema povečajo verjetnost reakcije našega telesa na tujke (strupe), povzročajo motnje imunskega sistema, težave s kožo (vključno z encimi), luskavico, vitiligo ali pigmentne madeže, prebavne težave (tudi kolitis), vplivajo na težave z astmo in alergije, revmo ter neodzivnost na zdravila.


UČINKI HORMONALNE REFLEKSNE TERAPIJE:

Metoda je izjemno uspešna pri zdravljenju neplodnosti obeh spolov in priporočljiva tudi pri zdravi nosečnosti, saj preprečuje težave, kot so zadrževanje urina, pridobivanje telesne teže, krčne žile, hemoroidi in vetrovi. Terapija pripravi nosečnico in njeno telo na porod, izjemno blagodejno deluje tudi na plod.

VSEBINA IZOBRAŽEVANJA:

• Različne tehnike obrazne refleksoterapije™ za hormonalno ravnovesje
• Tehnika nevrološke refleksoterapije stopal za hormonalno ravnovesje
• Metodologije za reševanje težav na področju plodnosti
• Metodologija hormonalnega testa
• Medicinska zgodovina
• Prehranska dopolnila
• Diete

POGOJ ZA UDELEŽBO NA SEMINARJU:

Opravljena diploma iz Obrazne refleksoterapije Sorensensistem™, Japonskega cosmo liftinga™ ali Thermie refleksne terapije™.

V primeru, da ta pogoj ni izpolnjen, se lahko prijavite na 3-urno pripravo na udeležbo z Natašo Kos Križmančič. Termin priprave bomo določili po dogovoru.

CENA: 400 € za zgodnje prijave in plačila do 26. decembra 2017(!) oziroma 500 € za plačila po tem datumu.

• Več informacij:

Iskanje po terapevtih
Vpišite vrsto terapije, lokacijo, ime terapevta ipd. v spodnje polje in pritisnite tipko ENTER.
Napredno iskanje ...
© 2024 www.registerterapevtov.si