Zdravljenje notranjega otroka - delavnica

Delavnica, ki bi jo moral doživeti vsak, saj vsi nosimo v sebi sebe kot dojenčka, malčka, predšolskega in šolskega otroka, ki je že zgodaj doživel marsikakšno travmo, pridobil manjšo ali večjo duševno rano. Tukaj boste dobili priložnost za zdravljenje. 

Organizator:
Magdala, holistično zdravljenje, Rosanda Marija Meško s.p.
Bobrova ulica 5
Ljubljana
Lokacija:
Center Magičnost gibanja, Sostrska 2A, Ljubljana-Dobrunje
Termin:
25.05.2019 - 25.05.2019

Dokler ne pozdravimo ranjenega notranjega otroka, ne moremo biti zdravi in živeti v osrečujočih odnosih, saj duševne rane iz otroštva nezavedno določajo naše življenje. Posledica te ranjenosti so razne odvisnosti, konflikti z drugimi, stalna razočaranja v odnosih, nasilnost, slaba samopodoba, nezaupljivost do drugih, depresivna stanja.
Na tej delavnici boste lahko skozi vodeno meditacijo iz geštalt psihoterapije prišli v stik in komunikacijo s svojim notranjim otrokom, zdravljenje pa bo potekalo tudi s pomočjo izredno visoke vibracije reiki energije, ki bo prisotna ves čas delavnice.

Delavnico organizira Magdala, holistično zdravljenje, Rosanda Marija Meško s.p..

Rosanda Marija Meško je geštalt psihoterapevtska svetovalka, reiki terapevtka, mojstrica, terapevtka tantrične masače, osebni coach. Vedoželjna ženska sredi petdesetih, mati dveh odraslih hčerk in vdova od svojega 45. leta. Odkar pomni, je usmerjena v zdrav način življenja, vedno se obrača na svetlo stran življenja, k soncu, kot sončnica. Zanima jo vse, kar je povezano s človekom na vseh ravneh bivanja. Tako kot se je sama razvila v samo-odgovorno, integrirano osebo in vsakodnevno širi svojo zavest, želi pri tem pomagati tudi drugim na njihovi poti razvoja.

Prijave na delavnico so možne do četrtka, 23. 5. na: info.magdala@gmail.com ali tel. 040 829 441

Prispevek: 30 €

Iskanje po terapevtih
Vpišite vrsto terapije, lokacijo, ime terapevta ipd. v spodnje polje in pritisnite tipko ENTER.
Napredno iskanje ...
© 2024 www.registerterapevtov.si