PETER ČERNE
CENTER REVITALIZACIJE D.O.O.
Delpinova ulica 22, NOVA GORICA SLOVENIJA
T: +386 41 320 127
@ Pošlji elektronsko sporočilo
Dejavnost

ALTERNATIVNA TERAPIJA

Terapija se izvaja z uporabo starodavnih znanj in modrosti, ter s pomočjo zavestnih sil, energij, vibracij in svetlobe. Deluje na vseh nivojih zavesti in odpravlja vzroke, konflikte in travme, ki posledično povzročajo težave ali bolezen bodisi na fizičnem, psihičnem, čustvenem ali duhovnem nivoju. Preko verbalne komunikacije po potrebi terapevt usmerja pacienta, da le ta ugotovi vzroke težave. Ko se konflikt v zavesti razreši imunski sistem in zunanja pomoč povrneta telo v harmonično stanje. Alternativna Terapija je lahko tudi za pomoč živalim in se izvaja tudi na daljavo.

 

ALTERNATIVNA MAGNETNO RESONANČNA TERAPIJA

Uradna medicina priznava delovanje  magnetne terapije na področjih rehabilitacije: Bolezni kosti in hrustanca, regeneracija tkiv, lajšanje bolečin. Dejansko alternativna magnetna terapija deluje veliko širše in pomaga pri večini težav sodobnega človeka:

 • Vpliva na kri: Prisotnost  magnetnega polja  spodbuja dovzetnost hemoglobina za strukturne spremembe, kar se odraža v večji sposobnosti vezave kisika v pljučih in oddajanja kisika v tkiva.
 • Izboljšan prenos hranilnih snovi v celice - boljša absorpcija, boljše delovanje zdravil.
 • Povečano izločanje odpadnih snovi iz celic – manjša obolevnost za poapnenje žil, boljša dejavnost organov in organskih sistemov. Revitalizacijski zagon
 • Uravnava avtonomni vegetativni živčni sistem -  vzpostavlja porušeno ravnovesje vegetativnega živčevja, saj pozitivno vpliva na njegov regulacijski krog. Dolgoročno neravnovesje regulacijskega kroga vodi v hude zdravstvene težave, ki so povod za skoraj 70% vseh obiskov pri zdravniku.
 • Spodbuja k rasti – tvorbi kostenine. Idealna podpora pri zapletenih zlomih, počasnih celjenjih in osteoporozi. Pospešuje celjenje kosti, tam je kost čvrstejša. Kost se spreminja glede na to kako je uporabljena  oz. obremenjena (osteoporoza pri starostnikih). Piezoelektrična lastnost snovi v kosteh (kolagen, dentin, keratin) omogoča, da se kost pod vplivom elektromagnetnega polja, spremeni.
 • Po operacijah – pospešeno celjenje ran – hitrejše, manj obrazgotinjeno, ter z manj zapleti, rana se hitreje in kvalitetnejše zaceli
 • Lajšanje bolečin – lajša kronične bolečine in daje telesu možnost za sprostitev.
 • zmanjšanje bolečin v kostnem sistemu, veznem tkivu in mišicah.

 

Pri katerih obolenjih je alternativna magnetna terapija posebno smiselna:

Preventiva in sprostitev, motnje v prekrvavitvi in problemi krvnega obtoka, pomoč pri celjenju ran, pospeševanje celjenja kosti, bolečinska terapija, poškodbe (mišice, kite, vezi…),
motnje spanja in obolenja povezana s stresom, v športu za izboljšanje rezultatov, migrena, obolenja presnove, depresije,bolezni srca, živčne bolezni in poškodbe živcev, optimizacija zdravil (boljša apsorbcija), krepitev imunskega sistema, kožne bolezni, in drugo…

 

ALTERNATIVNA INFRA RDEČA TERAPIJA

Nova tehnologija proizvajanja infra žarkov omogoča prodiranje le teh globlje v tkiva, kar poveča učinek delovanja infra žrarkov na telo. Učinki:

 • ogrejejo celice neposredno zaradi resonančne vibracije vode,
 • molekule vibrirajo in pretvorijo toploto v energijo,
  telo s »povišanjem temperature« lahko ubije bakterije in viruse ali zavira njihovo rast,
 • poveča se število belih krvničk za boj proti okužbi,
 • sprostijo se oviti toksini/strupi, holesterol, težke kovine in kisline,
 • stimulira se proizvodnja kolagena – lepa in čvrstejša koža
  boleče in zatrdele mišice in sklepi se omehčajo in sprostijo.

 

Pri katerih obolenjih je alternativna infra terapija posebno smiselna:

Kožna obolenja, motnje v mišicah, išias, povišan krvni tlak, motnje krvnega obtoka, stres, utrujenost, revmatizem, glavoboli, artritis, nespečnost in prehlad. IR ima analgetični učinek pri različnih vrstah bolečin, pozitivno vpliva na kardiovaskularni sistem (uravnava krvni tlak, aritmijo srca), dihalne poti (spodbuja in poglablja naše dihanje). Uravnava ravnovesje vode in elektrolitov telesa ter vpliva na delovanje ledvic in drugih žlez (predvsem žleze znojnice). Zmanjšuje napetost v mišicah, živčno razdražljivost in občutljivost  (iz tega izhaja pomiritveni  in analgetični učinki).Bistveno poveča krvni obtok in presnovo telesa. Organizem izloča poleg vode še maščobe, holesterol, težke kovine, kisline in strupene snovi. IR stimulira proizvodnjo kolagena.

 

ALTERNATIVNE ENERGETSKO TERAPEVTSKE MASAŽE

Danes, ko svet kriči po sprostitvi,  masaža vedno bolj pridobiva na pomenu, saj je sprostitev napetosti predpogoj dobrega počutja in zdravja.  Dobro in strokovno opravljena masaža, ki se izvaja z občutkom in z visoko stopnjo pretanjenosti pozitivno vpliva na psiho-fizično stanje posameznika ter deluje na vseh nivojih – telo, um in duh. K masaži pristopamo celovito z uporabo bioenergij in alternativno terapevtsko.

Učinki masaže:

 • z masažo stimuliramo krvni in limfni sistem, kar se kaže v povečanem venskem in arterijskem pretoku, ter v povečani mikrocirkulaciji,
 • dosežemo sprostitev napetih mišic, izboljšan mišični tonus ter pospešeno regeneracijo tkiva,
 • učinkujemo na kožo v smislu spodbujanja občutljivosti kožnih receptorjev ter nastajanja novih celic, kar pomeni, da se koža obnavlja, postane gladka in napeta.,
 • učinkujemo na prebavni sistem, saj se z masažo dodatno aktivira peristaltika in diureza, posledično pomagamo telesu pri izločanju toksinov in prekomerne vode
  pozitivno vplivamo na hormonsko ravnovesje – znižuje se nivo kortizola, hormona stresa, ki pripomore k kopičenju maščob okrog trebuha, slabšemu spominu, nižanju koncentracije, oslabljenemu imunskemu sistemu, povišanju krvnega tlaka, vodi v depresivna stanja,
 • pospešimo nastajanje endorfinov za lajšanje bolečin,
 • dviguje se raven melatonina, kar nam omogoča boljše spanje in hitrejšo regeneracijo.

 

ALTERNATIVNA TERAPIJA BEYOND O9O

Osebno Terapijo Beyond 090 1000, je bila ustvarjena, da razbremeni in pomaga današnjemu preobremenjenemu človeku.

Omogoča nam, da pridejo do nas željene informacije ter da se uresničijo stvari, ki jih potrebujemo, da se lahko premaknemo dalje.

Alternativna terapija se aktivira osebno za posameznika, ki jo lahko s pomočjo navodil sam koristi za lastne potrebe kadarkoli in kjerkoli. Zanimiva je izredna inteligenca tega sistema, ki zna razpoznati izražene prošnje in jih pomagati uresničevati. Uporabljamo jo lahko 24h/dan. Pomoč imamo kadarkoli na dosegu roke.

 

ALTERNATIVNE MERITVE AVRE IN PSIHO/FIZIČNEGA STANJA

Pri Kirlianovi GDV kameri ne gre le za klasično slikanje avre, pač pa temelji na računalniški tehniki, ki zazna avro vsakega prsta posebej in na tej osnovi po načelih holizma računalniško izriše avro celega telesa. Kirlianovo GDV kamero za slikanje avre v Rusiji uporabljajo tudi kot uradno diagnostično sredstvo, saj so nedvomno znanstveno dokazali, da se v avričnem energijskem polju človeka pojavi energijska deformacija prej (ponavadi 2-3 mesece v naprej), kot pa se odrazi na fizičnem telesu. Ugotovili so tudi, da je naše zdravje odvisno od našega razmišljanja in čustvovanja. Kot zanimivost povejmo, da je pri človeku, obolelem za rakom, Kirlianova GDV kamera zaznala identično avrično deformacijo kot pri človeku, ki raka sicer (še) nima, a o njem veliko razmišlja in se ga boji.

GDV kamera z 98% točnostjo pokaže stanje organizma, tako fizično, mentalno kot psihično. Na podlagi rezultatov lažje ugotovimo izvor zdravstvenih težav posameznika in temu prilagodimo ustrezno terapijo. 

Področja delovanja
 • Bioresonančna terapija
 • Bioterapija
 • Fizioterapija
 • Joga
 • Magnetna terapija
 • Manualna terapija
 • Masaža
 • Ponovna povezava ( Reconection )
 • Pranoterapija
Urnik dela

Urnik po dogovoru.

Iskanje po terapevtih
Vpišite vrsto terapije, lokacijo, ime terapevta ipd. v spodnje polje in pritisnite tipko ENTER.
Napredno iskanje ...
© 2024 www.registerterapevtov.si